Een loveshoot is een perfecte manier om jullie liefde vast te leggen in prachtig beeld.
Je verkering vieren en je liefde verrassen met een bon voor een te gekke fotoshoot, voor een verjaardag of Valentijnsdag. Of je nu 1 of 10 jaar samen bent een loveshoot is altijd een goed idee! En een loveshoot kan in elk seizoen!

 

Misschien gaan jullie trouwen en wil je voor jullie bruiloft alvast wennen aan het voor de camera staan. Wat is er nu leuker om voordat je gaat trouwen de voorpret te laten beginnen met een romantische shoot op jullie eigen unieke locatie waarvan je de foto’s ook nog eens kunt gebruiken voor jullie trouwkaart. Een loveshoot is dus niet alleen een heel leuk idee om jullie liefde op beeld vast te laten leggen, maar ook nog eens reuze handig als voorbereiding op jullie bruiloft. Je went alvast om samen voor de camera te staan in een ontspannen omgeving, die jullie zelf mogen uitkiezen (indien gewenst denk ik natuurlijk graag met jullie mee voor een TOP locatie 🙂

 

Jullie mogen in overleg met mij dus helemaal zelf bepalen waar de loveshoot gaat plaatsvinden. Misschien vind je het leuk om jullie persoonlijke shoot in het duin, het bos, of op het strand te plannen of juist in een industriële setting of je favoriete stad. De keuze is reuze zullen we maar zeggen en we gaan samen aan de slag op de locatie van jullie keuze voor een persoonlijk tintje en maken er een mooi concept van.
Alle gemaakte foto’s worden ook nog eens in jullie persoonlijke gallery geplaatst, welke indien gewenst alleen voor jullie toegankelijk is, zodat je samen nog heerlijk kunt nagenieten van deze bijzondere dag.