Beginfase actie nu van €95,00 voor €65,00 voor de eerst 10 klanten.

Voor 10 digitale foto’s bewerkt in hoge resolutie waar 1 zwart/wit of sepia bij mag zijn. www.jeanettedoorn-fotografie.nl

Newborn-Fotografie

Wil u graag mooie foto’s maken van Newborn fotografie om de herinneringen vast te leggen, dan is de bedoeling dat de ouders en de kleine zich volledig op hun gemak voelen. Ik gebruik verschillende, zoals, props (inbakerende doek) vele kleuren en background (achtergronden), zachte dekentjes, schaal, bean-bag, mutsjes, haarbandjes, prinses tutu rokjes in allerlei kleurtjes en meer accessoires die u mag kiezen welke u mooi vindt. Eigen knuffeltje of dekentje mag u zelf ook meenemen.

Hoe werk ik tijdens de reportage?

Neem ruim de tijd voor Newborn fotoshoot, omdat het belangrijk is dat de baby ontspannen slaapt en tussendoor verschoond, gevoed en geknuffeld kan worden. Het is ook mogelijk om de baby de borst of de fles te geven, zo maken we alvast kennis onder het genot van een kopje koffie/thee.

Begin graag met de shoot na de voeding, zodat de baby ontspannen kan gaan slapen. Om op een veilige manier de pasgeborene in allerlei poses te kunnen leggen, is dat het beste tussen de 7 en 14 dagen. De kleintjes merken hier niets, want ze slapen overal doorheen in een typische gekrulde houdingen die ze in de baarmoeder hadden. De totale tijdduur is ong. 2 uur, incl. voeden.Waar vindt de New born reportage plaats?

Bij mij in mijn thuisstudio, gevestigd in Middelharnis, waardoor ik alles binnen handbereik heb. Bij uitzonderingen beschik ik ook met mobiele studio voor thuislocaties. Graag aangeven, tijdens de afspraak, voor reservering datum.

Wanneer boek je de New Born reportage?

Wees op tijd met boeken, belangrijk is om de Newborn reportage te reserveren als je zwanger bent rond de 18 – 25 weken. Rekening houdend met de uitgerekende datum boeken we de afspraak, uiteraard houden we er rekening dat dit 2 weken voor of erna kan zijn. Zodra de baby geboren is laat mij het z.s.m. weten, zodat we definitieve afspraak kunnen bespreken. Bij de boeking wordt de helft van het totale bedrag alvast betaald om van uw datum op aan te kunnen.

Eventuele extra kosten

 Reiskosten €0,36 cent per kilometer vanaf postcode 3241kd